dijous, 28 de juliol del 2011

Últim vídeo de Symphony of Science

Ja fa uns dies que va sortir un últim video de Symphony of science; es diu Children of Africa (The story of us) dedicat a l'evolució humana i és el primer sense Carl Sagan! Després d'una certa davallada, crec que John Boswell està retrobant el millor to. És curiós veure, com en una nova mostra de com funciona la Xarxa, una bona colla de gent estan convertint aquesta obra individual en col·lectiva. 


Aquesta serà l'última entrada fins el curs vinent. Últimament m'he apalancat massa, també pel fet de veure que, quan arriba l'estiu, la gent ja no està per gaire natures inconcebibles (cosa que trobo molt normal). Espero tornar el setembre, potser amb alguns canvis i amb forces renovades. Des d'aquí un agraíment a seguidors i comentaristes, especialment al Marc, a l'Eva (ben retrobada) i a l'Artur per la seva involuntària aportació i que s'ha convertit en l'entrada més popular.
A reveure. 

1 comentari:

  1. Josep Maria, només comentar-te que jo també he decidit provar sort amb això dels bolgs. N'he creat un fa poc sota aquesta direcció: http://tempsdesobres.blogspot.com/
    Quan tornis de vacances envia'm algún missatge per intranet o correu electrònic i ens posem a les webs d'interès, que jo sé com es fa.

    ResponElimina